Krenari dhe Respekt - Episodi 6

Lidhja mes Sibelit dhe Emirit duket se po shkon mirë. Por a do të heqë dorë Bora prej saj? Jiti vendos ta godasë Sadullahun në pikën e tij më të dobët, nderin.
Ç’plan ka Jiti? Si do të hakmerret?
Sadullahu përfiton nga gjendja e Zelihasë dhe mundohet t’i marrë shtëpinë.
Nerimani ka planet e saj për Sibelin dhe Borën.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë