Le të biem në dashuri - Episodi 28

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta strehojë në shtëpinë e tij. Ç’premtim do t’i bëjë ai Hajriut?Ajperi nuk do ta pranojë dashurinë që ndien për Kanin, por a do të mundet ta fshehë këtë prej syrit të mprehtë të Lalinit?Lalini do te futet në dhomën e Ouzit dhe do të gjejë një fletore.

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë