Maria dhe Mustafai - Episodet 52-53

Maria organizon një darkë falënderimi për ndihmën që i dha Gorkemi, por ai ka një surprizë për babanë e tij. Lajmi i mirë i Zejnos i lumturon të gjithë, veçanërisht Ixhlalin. Gorkemi arrin të burgosë të atin dhe vëllezërit e tij, ndërkohë që Kudreti, i ngarkuar emocionalisht, pëson një tjetër krizë në burg.

Të gjithë episodet e "Maria dhe Mustafai"

Nisani dhe Shahini bëjnë planin e përsosur që ky i ...më shumë

Mustafai bie në gjurmët e personit që i futi në ...më shumë

Maria organizon një darkë falënderimi për ndihmën që i dha ...më shumë

Fytyra e vërtetë e Çiçekut del në pah, kur Shahini ...më shumë

Gjendja psikologjike e Marias pasi del nga spitali është e ...më shumë

Nadirja nuk do të mjaftohet me justifikimin e Nihatit dhe ...më shumë

Pas aksidentit të Zejnos, Kudreti do t’i kërkojë Çiçekut të ...më shumë

Mustafai do të pranojë të shkëmbejë Edën me Marian, por ...më shumë