Pafajësia - Episodi 35

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me të vërtetën e asaj nate? Ela rikthehet te zyrat e kompanisë së Ilkerit, por për çfarë do të debatojnë ata atje? Çfarë të vërtetash të tjera do të dalin në dritë në lidhje me natën e krimit?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë