Pafajësia - Episodi 39

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta shkëputur nga Ilkeri. Çfarë do të bëjë Iremi kur të mësojë se Ilkeri e ka propozuar Elën për martesë? Timuri dhe Banuja shfrytëzojnë situatën dhe thurin një plan për t’i zhvatur para Ilkerit. A do të funksionojë plani i tyre?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë