Persona - Episodi 3-4

Nevra shkon në burg për të takuar Ateshin, pikërisht ish-gjyqtarin që e akuzuar për zjarrvënien e gjykatës. Do të zbulojë gjë prej tij? Agai zgjohet në një dhomë spitali. Kush do ta kapë atë në përpjekje për t’u larguar? Zuhalli fillon të dyshojë te babai i saj dhe vendos ta pyesë pse del gjatë natës. Viktima e dytë zbulohet dhe në ballë ka sërish një shënim për Nevrën. Policja do të zbulojë se edhe Naimani ka lidhje me Kamburën. Pas lajmit se i shoqi i ka kërkuar divorcin, Zuhalli dehet sërish, ndërsa Deva zihet rrugëve. Tufani arrin të arratiset, por a do ta vrasë Agai edhe atë.
Agai qëllon dhe plagos Salihun, shoferin e kamionit që më herët i kishte shpëtuar. Ajo çka e shtyn Again të kryejë këto krime është brejtja e ndërgjegjes. Si do të shkojë përballja mes të dyve? Nevra s’arrin të gjejë informacionet të mjaftueshme në komisariat në lidhje me Kamburën. Ateshi fton Nevrën në shtëpinë e tij dhe flasin mbi çështjen. Çfarë kuptimi ka data në kalendar për Again? Policia zbulon se armët e përdorura gjatë vrasjeve janë të ndryshme dhe se vrasësi do të shkaktojë një masakër. Do të zbulojë policia trupin e Tufanit në bagazhin e makinës?

Të gjithë episodet e "Persona"

Again e zë paniku kur gjatë konferencës për shtyp dëgjon ...më shumë

Edhe pse ka vendosur se ditën e funeralit të Tajfunit ...më shumë

Nën presion e banorëve që marrin vesh për vdekjen e ...më shumë

Nevra zbulon kufomën e viktimës në pishinë kur zgjohet në ...më shumë

Nevra shkon në burg për të takuar Ateshin, pikërisht ish-gjyqtarin ...më shumë

65-vjeçari Agah, një ish-gjykatës, zbulon se është në fazat e ...më shumë