Premtimi - Episodi 68

Lejlja dhe Menderezi fillojnë të bëjnë përgatitjet e dasmës. Fatmanuri nxjerr të gjitha stolitë e trashëguara brez pas brezi për t’ia dhuruar Lejlës. Selahedini konsultohet me një mjek për ta pyetur në është e mundur që të bëjë fëmijë në këtë moshë. Gazeli dhe Mahiri kanë përgatitur një surprizë të bukur për Lejlën në serën e saj.

Të gjithë episodet e "Premtimi"

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë