Ramo - Episodi 106

Ramo do të takohet me Mazarin dhe i rrëfen se u dorëzua për hir të familjes së tij. I shqetësuar për të ardhmen e Sibelit, Mazari do të diskutojë me Sherifin.
Për të shpëtuar të dashurën e tij, Ramo do të thurë një plan në të cilin do të përfshijë një nga shefat e mëdhenj.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë