Ramo - Episodi 107

Pas kërcënimit që do të marrë në rrugë, Nehiri do të shkojë të jetojë me Mazarin. Si do të reagojë ajo kur të dëgjojë se Sibeli është gjallë dhe është në shtëpinë e tij? Për të vënë në zbatim planin e tij, Ramo flet me Jëlldërëmin dhe i kërkon të bëhet mbreti i Stambollit.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë