Ramo - Episodi 111

Teksa Ramoja dyshon se florinjtë i rrëmbeu Korkuti, të gjitha faktet tregojnë të kundërtën. Gizemi do t’i tregojë Nehirit për planin që Ramo thuri për të gjetur florinjtë. Gjatë një debati mes së ëmës dhe Mazarit, Çiçeku do të kuptojë se cili është babai i saj.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë