Ramo - Episodi 119

Misteri për nënën e Dousë do të shtohet, pasi të gjithë personat që mund të japin informacion për të, humbin jetën. Çiçeku do të kuptojë se Afeti braktisi Hasanin dhe do të përpiqet t’i pajtojë ata.
Sherifi ka një plan se si t’i ngrejë kurth profesoreshë Tezerit dhe t’i japë fund vullnetarëve të vdekjes.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë