Ramo - Episodi 80

Douja zbulon se Hashmeti në të vërtetë nuk ka punuar për të dhe vendos të veprojë. Sibeli do të ndjekë nga pas Xhihangirin për të zbuluar se me kë do të takohet në hotel, por do të përballet me një surprizë të pakëndshme. Ramos do t’i kërkojnë të vrasë veten në këmbim të jetës së Sibelit, çfarë do të bëjë ai?

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë