Ramo - Episodi 87

Plani i Ramos për Dounë do të shkojë siç duhet, pasi Xhihangiri beson se Douja ka vrarë Çilingirin.
Javuzi do të thërrasë në tryezën e tij anëtarët e këshillit, çfarë do të ndodhë atje?
Njerëzit e Xhihangirit dhe të Mazarit do të kërkojnë Ramon për ta vrarë, si do të shpëtojë Ramo këtë herë?

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë