Kush do ta fitojë konkursin e të drejtës penale ku ...më shumë

Kur të gjithë shkojnë në Villa de Bravo, Niko do ...më shumë

Të gjithë festojnë ardhjen e Nikos në shtëpinë e gjyshit. ...më shumë

Do të dalë Niko nga spitali pas përgjigjeve të analizave? ...më shumë

Pedro e çon Nikon në spital, pasi gjendja e tij ...më shumë

Elena, del nga izolimi, por ajo që e shqetëson më ...më shumë

Pedro i rrëfen Elenës se si reagoi Nikoja pasi dëgjoi ...më shumë

Shpresa e vetme për të shpëtuar Elenën nga burgu është ...më shumë

Në një dhomë hoteli, Elena dhe Pedroja bëjnë plane për ...më shumë

Pedron e telefonojnë nga spitali për ta lajmëruar që Xhina ...më shumë

Çano dhe Benito vendosin të lënë punën, por a do ...më shumë

Pedro i rrëfen Agustinit se fëmija që pret Xhina s’është ...më shumë

Mes lotësh Xhina i rrëfen Pedros se Domingoja vdiq për ...më shumë

Esteri merr lajmin në spital se Domingoja ka ndërruar jetë. ...më shumë

Komandant Roblesi informon Elenën dhe Horasion se kush është Ernesto ...më shumë

Irene do të joshë Erneston pikërisht kur në shtëpi është ...më shumë

Do të zhgënjehet Pedro kur Elena t’i thotë se është ...më shumë

A do t’i zgjidhin problemet mes tyre Pedro dhe Nikoja? ...më shumë

A do t’i japë Nelsoni një mundësi tjetër Agustinit pasi ...më shumë

Ernestoja kërcënon Xhinën, por kjo e fundit di shumë gjëra ...më shumë