Të fal jetën - Episodi 82

Kush do ta fitojë konkursin e të drejtës penale ku merr pjesë Samueli? Për Migel Hernandesin do të jepet një vendim gjykate. Inesi vendos të bëjë betimet para Zotit, por komandant Roblesi do të përpiqet edhe një herë të fundit. Irene vendos të ndihmojë njerëzit në nevojë pas daljes nga burgu. Po Agustini dhe Roza do të martohen?

Të gjithë episodet e "Të fal jetën"

Kush do ta fitojë konkursin e të drejtës penale ku ...më shumë

Kur të gjithë shkojnë në Villa de Bravo, Niko do ...më shumë

Të gjithë festojnë ardhjen e Nikos në shtëpinë e gjyshit. ...më shumë

Do të dalë Niko nga spitali pas përgjigjeve të analizave? ...më shumë

Pedro e çon Nikon në spital, pasi gjendja e tij ...më shumë

Elena, del nga izolimi, por ajo që e shqetëson më ...më shumë

Pedro i rrëfen Elenës se si reagoi Nikoja pasi dëgjoi ...më shumë

Shpresa e vetme për të shpëtuar Elenën nga burgu është ...më shumë