Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 100

Karmen i bën të ditur Leonardos se nuk do arrijë në kohë për dasmën e Valentinës dhe gëzohet për këtë. Enrike heton nëse rrezikon që kriminelët e kapur të zbulojnë identitetin e tij. Avokati e di se duhet të gjejë një mënyrë për ta eliminuar, por nuk e di se Hoze ka planifikuar t’i marrë gjithçka që ta lejojë të martohet me të shoqen. Adriana vazhdon lidhjen e saj me Herardon.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë