Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 102

Roberta, Karmen dhe Adriana refuzojnë ofertën e Enrikes për të blerë licencën e klubit që ta shpëtojë, por Enrike bind Valentinën se është zgjidhja më e mirë për të gjithë. Hoze Primitivo informon Leonardon për planet e Enrikes për t’u bërë ortak I klubit , por Leonardo dyshon se fshihet diçka tjetër pas këtij plani. Teodoro dhe Leonardo shpresojnë në mbështetjen e Huanit kur Epifanio të dalë nga koma.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë