Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 103

Samueli dhe Adonisi shkojnë në një festë private, por situate ndërlikohet dhe Samueli lëndohet. Karmen fton Patrision në dasmën e Valentinës dhe Enrikes. Pasi Valentina pranon t’i shesë pjesën e saj të klubit Enrikes, ky i fundit dhe Hairo planifikojnë të lënë menaxher të klubit Adonisin dhe të përfitojnë nga kjo. Roksana bind Fernandon se i intereson vetëm fëmija dhe të mos ndahet nga ajo.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë