Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 98

Valentina shkon në shtëpinë e Migelinës për të zbuluar nëse është e dashura e Leonardos apo jo. Virhinia del para gjykatësit për të mbrojtur trashgiminë e saj, e shoqëruar nga Adonis dhe Hoze Primitivo që shtiren si një çift homoseksualësh.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë