5 yjet - Violeta Urtizberea

Violeta Urtizberea ka lindur në 19 shkurt në 1985 në Argjentinë. Ajo është vajza e muzikantit të njohur Mex Urtizberea. Violeta është e njohur për interpretimet e saj në Gasoleros, Locas de amor, Conflictos en red, Soy tu fan, Amo de casa, Mujeres asesinas. Ajo njihet gjithashtu si aktore teatri. Në serialin “5 yjet” vjen në rolin e Florenca-s.


Të gjithë personazhet e "5 yjet"

Justina Bustos ka lindur në 7 Mars 1989 dhe është ...më shumë

Violeta Urtizberea ka lindur në 19 shkurt në 1985 në ...më shumë

Natalie Pérez ka lindur në 4 nëntor 1986 në Argjentinë. ...më shumë

Marcela Kloosterboer është një aktore dhe këngëtare argjentinase. Aktualisht 34 ...më shumë

Celeste Cid është një aktore argjentinase e lindur në 19 ...më shumë