Juan Soler ka lindur në 19 janar 1966 në Argjentinë. ...më shumë

Matías Novoa ka lindur më 14 qershor 1980 në Kili. ...më shumë

Valentino Lanús ka lindur në 3 maj 1975 në Meksikë. ...më shumë

Margarita Muñoz është një aktore dhe modele e njohur kolumbiane. ...më shumë