Dhoma 309 - Demet Ozdemir

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte fëmija i tretë i familjes së saj. Pas divorcit të prindërve, ajo u trasferua në Stamboll me nënën dhe të motrën. Pasi mori pjesë në grupin e kërcimit të këngëtares Begyn, ajo filloi të kërcente si nxitëse tifozësh. Më pas mori pjesë në klipin e Mustafa Sandal. Në 2013 pati eksperiencën e parë në Fox TV, duke punuar me Esra Ronabar, Murat Han dhe Ekin Koç. Më pas fitoi rolin e ” Ajlin” në telenovelën “Do të jap një sekret” dhe rolin e Ajlës në filmin “Kurti dhe Shura”. Gjithashtu është shfaqur në filmin “Mbaje fjalën” me rolin e “Demet”.

Ka marrë pjesë në klipin e këngëtares Begyn në këngën “Hodri Mejdan” . Në Qershor të 2016 lidhi kontratën me Fox Tv për  serialin me titull “Dhoma 309” në rolin e “Lale”.


Të gjithë personazhet e "Dhoma 309"

Skenarist turk, pjesëmarrës në dublime filmash, sportist dhe aktor. Aktori ...më shumë

Është vajza e një aktoreje teatri (Fusun Erbulak) dhe aktori ...më shumë

Ka studiuar në Konservatorin të Bashkisë së Stambollit, dega shfaqje ...më shumë

Në vitin 2011 u shpall Best Model of Turkey dhe ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë