Dhoma 309 - Mehmet Cihan Ercan

Skenarist turk, pjesëmarrës në dublime filmash, sportist dhe aktor.

Aktori Mehmet Cihan Ercan që është me origjinë nga Adana, ka studiuar 4 vite në Universitetin e Ankarasë, dega teatër. Pasi u diplomua luante handball dhe me skermë, por më pas, pasi u apasionua pas aktrimit, e la sportin. Luajti në tellenovelën “Lejla dhe Mexhnuni”, në rolin e mirënjohur të Cihan Ercanit, si dhe në telenovelën “Ben de Ozledim”.


Të gjithë personazhet e "Dhoma 309"

Skenarist turk, pjesëmarrës në dublime filmash, sportist dhe aktor. Aktori ...më shumë

Është vajza e një aktoreje teatri (Fusun Erbulak) dhe aktori ...më shumë

Ka studiuar në Konservatorin të Bashkisë së Stambollit, dega shfaqje ...më shumë

Në vitin 2011 u shpall Best Model of Turkey dhe ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë