Mbretëresha e zemrave - Nicolás Núñez / Javier Bolivar

Do t’i shohim këta dy personazhe ata në dy faza të ndryshme të jetës, në të shkuarën dhe në të tashmen, para dhe pas futjes në burg, e cila i ndryshoi rrënjësisht jetën tetë vite më parë.
Nikolas Nunjezi ruan një sekret në vetvete, sekret ky që e shtyn të mësojë përdorimin e armëve. Ai punon në një parkim dhe është njeri i thjeshtë e i përulur, por që e heq veten si milioner. Është lojtar i shkëlqyer pokeri. Jeta e tij ndryshon kur bie në dashur. Ai dëshiron t’i jepet plotësisht asaj femre dhe të jetojë për të. Fati, me ndihmën e njerëzve të këqij, e çojnë atë në errësirën më thellë. Kështu, nga ëndrrat për një martesë të bukur dhe një jetë të re, ai gjendet përballë ftohtësisë dhe errësirës së një qelie burgu. Për rrjedhojë, kur del, ka vetëm një qëllim: të marrë hak. Nuk do të ketë mëshirë për gruan që dikur kishte qenë mbretëresha e zemrës së tij.


Të gjithë personazhet e "Mbretëresha e zemrave"

Një burrë i vendosur për të qenë një nga njerëzit ...më shumë

Kreu i Shërbimit të Inteligjencës Ajo është një grua e ...më shumë

Estefania është dhe do të mbetet gjithmonë një femër e ...më shumë

Do t’i shohim këta dy personazhe ata në dy faza ...më shumë

Do ta shohim atë në katër stade të ndryshme të ...më shumë