Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë

Në ankandin e diamantit të kuq shfaqet një personazh i ...më shumë

Smithi arrin të shpëtojë Balboan nga duart e Oktavio de ...më shumë

Viktori i thotë Reinës që të mos i zërë besë ...më shumë

Reina i tregon Havierit fjalët e rënda që i tha ...më shumë

Të gjithë marrin vesh se Reina është gjallë. Klara takohet ...më shumë

Estefania përpiqet të mbysë Oktavion dhe i kërkon atij llogari ...më shumë

Estefania përgatit vjedhjen e diamantit të kuq. A do t’ia ...më shumë

Çfarë do të ndodhë kur Reina dhe Havieri të kuptojnë ...më shumë

Bolivari i thotë Viktorit se Nikolasi nuk ka vdekur. Estefania ...më shumë

Koni është e vendosur të bëhet sërish shoqe me Reinën. ...më shumë

Dikush që shtiret si Nikolas Nunjezi i telefonon Reinës dhe ...më shumë

Suzana i kërkon Kristianit që ta ndihmojë të zbulojë personat ...më shumë