Mbretëresha e zemrave - Episodi 43

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit.
Viktori kërkon të ngrejë padi kundër Reinës për rrëmbimin e së bijës.
Smithi i propozon Fernandos që ta ndihmojë për të arrestuar Oktavio de Rozën.
Reina i propozon Havierit që të arratiset bashkë me të dhe të bijën.
Ky i fundit pranon.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë