Mbretëresha e zemrave - Episodi 44

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën dhe të arratiset bashkë me të.
Fernando i pohon Oktavios se është i dashuruar me Smithin.
Fernando takohet me Reinën dhe i propozon një ujdi, ndërkohë që i tregon Huanit
se ai është Supremi, por nuk do që Smithi ta marrë vesh këtë.
Huanho dëshiron të formalizojë lidhjen me Suzanën, por ajo nuk pranon.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë