Mbretëresha e zemrave - Episodi 78

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është agjent sekret.
Borisi i thotë Havierit që ka marrë peng Reinën pasi kjo e fundit është agjente sekrete, i ka bërë shantazh Oktaios dhe mbi të gjitha, nuk e ka humbur kujtesën.
Ndërkohë që Reina e gënjen Borisin për humbjen e kujtesës që të shpëtojë prej tij.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë