Një histori nga Bodrumi - Dilan Çiçek Deniz

Dilan ka lindur në 28 Shkurt 1995 në Sivas. Ajo ka përfunduar gjimnazin ku studioi për 3 vjet teater, më pas ndoqi studimet në universitetin Edge për turizem, degë që me pas e ndryshoi dhe vazhdoi studimet e larta për letërsi.  Në moshën 15 vjeçare ajo botoi një vëllim me poezi, dhe dy vjet më vonë në moshën 17 vjeçare mori pjesë në një konkurs teatri ku fitoi dhe çmim. Në vitin 2015 Deniz ka interpretuar në seriale si “Tatlı Küçük Yalancılar”, “Güneşin Kızları”. Ajo mban titullin Miss Universe Turqia 2014 dhe përfaqësoi vendin e saj në Miss Universe 2014.


Të gjithë personazhet e "Një histori nga Bodrumi"

Ka lindur në 3 nëntor 1992. Në shkollë të mesme ...më shumë

Ka lindur në vitin 1993 në Ankara. Në moshën 9 ...më shumë

Dilan ka lindur në 28 Shkurt 1995 në Sivas. Ajo ...më shumë

Vajza e këngëtares turke Leman Sam, ka lindur në 11 ...më shumë

Timuçin Esen ka lindur më 14 Gusht 1973 në Adana. ...më shumë