Pafajësia - Serkay Tutuncu

Serkay Tutuncu është aktori i cili ka lindur në 7 Shkurt në 1991 në Izmir të Turqisë. Ai është tepër i njohur për ne, publikun shqiptar”  për shkak të roleve protagoniste në seriale si: “A vjen më pas dashuria” apo “Mësime dashurie”

Ju do ta ndiqni nga e hëna në të premte në serialin “Zonja e çifligut” ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Pafajësia"

Deniz Çakır ka lindur në 31 dhjetor të vitit 1981 ...më shumë

Hülya Avsar është një aktore, këngëtare, sipërmarrëse, stiliste, editore dhe ...më shumë

İlayda Alişan ka lindur në Stamboll në 26 shkurt të ...më shumë

Serkay Tutuncu është aktori i cili ka lindur në 7 ...më shumë