Trumcaku - Deniz Celiloğlu

Deniz Celiloğlu lindi në Bullgari dhe në moshën 3 vjeçare u zhvendos në Turqi. Ai përfundoi studimet në universitetin “Mimar Sinan”, Dega Teatër. Ndër rolet  e tij kryesore përmendim ato në filmat dhe serialet Are We OK? (2013), Ögrenci Isleri (2015) and Çalikusu (2013).


Të gjithë personazhet e "Trumcaku"

Hande Ereçel ka lindur në 1993 në Balikesir. Ajo është ...më shumë

Deniz Celiloğlu lindi në Bullgari dhe në moshën 3 vjeçare ...më shumë

Begüm Kütük ka lindur në Izmir dhe studimet e larta ...më shumë

Fahriye evcen ka lindur më 4 qershor 1986 në Gjermani. ...më shumë

Burak Ozçivit (lindur më 24 dhjetor 1984 në Stamboll) është ...më shumë