Zonja Fazilet dhe të bijat - Nazan Kesal

Nazan Kesal ka lindur më 28 Mars 1969. Studimet e larta i kreu për Arte të bukura në Universitetin e Izmirit. Aktualisht 48 vjeç, ajo është e njohur jo vetëm si aktore në filma dhe seriale, por edhe si aktore teatri. Ajo njihet për interpretimet e saj në “Vëllai im” në vitin 2016, “Delibal”, “Iklimler”, “Kiralik Ev” etj. Në serialin “Zonja Fazilet dhe të bijat”, Nazan Kesal vjen në rolin kryesor si Zinja Fazilet. Ajo është e martuar me Ercan Kesal.


Të gjithë personazhet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Afra Saraçoğlu ka lindur më 2 Dhjetor 1997 dhe aktualisht ...më shumë

Caglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir. ...më shumë

Deniz Baysal ka lindur më 5 Prill 1991 dhe aktualisht ...më shumë

Nazan Kesal ka lindur më 28 Mars 1969. Studimet e ...më shumë