Le të biem në dashuri - Episodi 18

Ouzi do të marrë vesh të vërtetën rreth listës së Lalinit. Si do të reagojë ai?
Ajperi do të qëndrojë pranë Kanit ditën që ai do të dalë përpara bordit drejtues.
Ç’do të ndodhë mes saj dhe Fuljas? Emin agai do të fillojë të dyshojë për paratë që Ajperi kërkoi prej tij. Do ta qetësojnë atë fjalët që thotë zonja Ajten?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë