Le të biem në dashuri - Episodi 6

Kani do të tregohet gjaknxehtë dhe i nxituar dhe do ta pushojë Ajperin nga puna.
Emin agai merr vesh të vërtetën rreth Ajperit dhe origjinës së saj. Ç’plan ka ai në mendje për të bashkuar dy të rinjtë?
Lalini, nga ana tjetër, do të mundohet ta shpëtojë Kanin sipas mënyrës së saj, duke i nisur Fuljas mesazhe ku i tregon të vërtetën. Në dorë të kujt bien ato mesazhe dhe ç’ndodh më pas?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë