Le të biem në dashuri - Episodi 9

Kirazi do ta njohë menjëherë Emin aganë dhe ky i fundit ka frikë se mos merret vesh e vërteta. Si do ta shpëtojë Ajteni këtë situatë? Emin agai i tregon të vërtetën Kirazit dhe kërkon ndihmën e saj. Cili është kushti i saj për të pranuar? Lalini do të bisedojë me të atin dhe do të mësojë rregullat e mirësjelljes në një klub nate. Ç’plan ka ajo në mendje?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë