Maria Magdalena - Episodi 57

Kur sheh se njerëzit kërkojnë kryqëzimin e Jezusit, Pilati lan duart dhe urdhëron ushtarët e tij të vazhdojnë. Baraba feston lirinë e tij me priftërinjtë, pa e ditur se gjithçka është pjesë e planit të Pilatit. Dimasi pendohet për mëkatet e tij dhe Jezusi i siguron se do jenë bashkë në parajsë.Emilio ndërpret festimet e Barabas dhe e vret. Hoze Arimatea merr autorizimin e Pilatit për të varrosur Jezusin. Jezusi vdes dhe qielli vrenjtet, duke tmerruar turmën e njerëzve, ushtarët, Pilatin e priftërinjtë. Kur shohin qiellin e vrenjtur, dishepujt e kuptojnë se Jezusi ka vdekur.

Të gjithë episodet e "Maria Magdalena"

Horasio, Tulio dhe Oktavio arrijnë të nxjerrin Valerion me Magdalenën ...më shumë

Pilati urdhëron arrestimin e dishepujve, Llazarit, Emilios dhe Hoze Arimateas. ...më shumë

Magdalena shkon në varrin e Jezusin në ditën e tretë ...më shumë

Kur sheh se njerëzit kërkojnë kryqëzimin e Jezusit, Pilati lan ...më shumë

Fjalët e Jezusit para Këshillit mjaftojnë që Kaifasi ta dënojë ...më shumë

Jezusi shtron darkën e fundit me dishepujt dhe Maria Magdalenën. ...më shumë

Ndërkohë gruaja e Pilatit shkon në një nga mbledhjet e ...më shumë

Llazari vendos të çojë priftin Gjon të takojë Jezusin. Juda ...më shumë