Një puthje në errësirë - Episodi 156

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur Kapelos, shkon si mos më keq. Të gjithë e kuptojnë se Artur Kapelo nuk është në të vërtetë një regjisor. Gjithsesi, Ajça e bind xhaxhanë e saj që t’ia besojë fushatën Xhanit. Do t’ia dalin me sukses Xhani dhe kolegët e tij?

Të gjithë episodet e "Një puthje në errësirë"

Më në fund, Xhani dhe Sanemi vendosin të pajtohen. Xhani, ...më shumë

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e ...më shumë

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ...më shumë

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar ...më shumë

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në ...më shumë

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe ...më shumë

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur ...më shumë

Pas zënkës së fundit, Myzo përpiqet të pajtohet me Xhejxhejin, ...më shumë