Një puthje në errësirë - Episodi 157

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe dhe se tani është e pasur. Znj. Mevkibe është shumë e shqetësuar, pasi nuk arrin të lidhet me Sanemin. Lejla e qetëson duke i thënë se ka shkuar për çështje pune me Xhanin në një metro, ndaj nuk lidhen dot. Ku të kenë shkuar vallë Xhani dhe Sanemi?

Të gjithë episodet e "Një puthje në errësirë"

Më në fund, Xhani dhe Sanemi vendosin të pajtohen. Xhani, ...më shumë

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e ...më shumë

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ...më shumë

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar ...më shumë

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në ...më shumë

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe ...më shumë

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur ...më shumë

Pas zënkës së fundit, Myzo përpiqet të pajtohet me Xhejxhejin, ...më shumë