Një puthje në errësirë - Episodi 159

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar asaj dashurinë dhe Hymaja befasohet shumë kur e merr vesh. Ndërkohë, Melehati kupton se trashëgimia kishte qenë një gënjeshtër. Hymaja vendos të shpërngulet në Austri pasi merr vesh të vërtetën për Selimin. Si do ta presin këtë vendim Xhani dhe Emreja?

Të gjithë episodet e "Një puthje në errësirë"

Më në fund, Xhani dhe Sanemi vendosin të pajtohen. Xhani, ...më shumë

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e ...më shumë

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ...më shumë

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar ...më shumë

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në ...më shumë

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe ...më shumë

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur ...më shumë

Pas zënkës së fundit, Myzo përpiqet të pajtohet me Xhejxhejin, ...më shumë