Pafajësia - Episodi 25

Situata nxehet gjithnjë e më shumë mes Baharit dhe familjarëve të Timurit. Ilkeri vazhdon lojën e tij të dyfishtë. Çfarë do të bëjë ai këtë here në përpjekje për të joshur Elën? Iremi fillon pak e nga pak të afrohet me babanë e saj.

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë