Pafajësia - Episodi 27

Haruni arrin të sigurojë pamjet filmike që vërtetojnë pafajësinë e Baharit. Çfarë hapi do të ndërmarrin këta të dy kundër Banusë dhe Ales? Ç’po ndodh me Elën dhe Ilkerin dhe si e shpjegon psikologia lidhjen e tyre problematike?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë