Pafajësia - Episodi 33

Çfarë plani ka përgatitur Haruni në bashkëpunim me Elën për të nxjerrë në dritë të vërtetën e asaj nate? Policia arreston Ismailin pas kallëzimit të bërë nga gruaja e tij. Për çfarë do të akuzohet dhe çfarë dënimi rrezikon të marrë ai?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë