Përtej reve - Episodi 28

Mustafai shkon në shtëpinë e zonjës Inxhi për të marrë Narinin. Si do të shkojë biseda mes tyre? Haruni dhe Narini martohen, por ç’do të ndodhë kur ata të nisen për muaj mjalti?
Ku do ta çojë Mustafai Narinin pasi e rrëmben atë?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Meleku largohet nga shtëpia dhe askush nuk e di ku ...më shumë

Gjykata arrin të marrë një vendim, por ç’pasoja do të ...më shumë

Haruni nuk është i kënaqur me vendimet e Narinit dhe ...më shumë

Narini përfundon fillimisht në spital. Si do të jetë reagimi ...më shumë

Duria zbulon një fakt interesant lidhur me divorcin e saj. ...më shumë

Për herë të parë pas shumë kohësh, Asija dhe Mustafai ...më shumë

Mustafai, i xhindosur nga vendimi i Xhelalit, do të shkojë ...më shumë

Duria do të bisedojë me djemtë e saj rreth babait ...më shumë