Përtej reve - Episodi 29

Pas asaj që Muko do t’i tregojë Serdarit, të gjithë bien në gjurmët e Mustafait. Do të tregojë Asili vendndodhjen e tij? Narini dhe Mustafai kalojnë natën pranë disa shpellave. Ç’do të ndodhë mes tyre? Mustafai do të kalojë kufirin me çdo kusht. Ç’ndodh kur policia do t’i gjejë të dy?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë

Diçka ka lindur tashmë mes Serdarit dhe Narinit. Ajo përpiqet ...më shumë

Plani i Baharit duket se do të funksionojë. Do të ...më shumë

Bahari përgatitet për darkën me deputetin, por nuk është në ...më shumë

Bahari përpiqet t’i afrohet Mustafait dhe ai gati sa nuk ...më shumë