Përtej reve - Episodi 34

Haruni zbulon se Narini ka shkuar në çmendinë. Ç’ndodh kur shkon atje? Pas zënkës së tyre, Narini do të shkojë tek e ëma. Ç’ka për të thënë Nalani kur të shkojë për vizitë dhe nuk e gjen Narinin në shtëpi? Bahari kërkon të jetojë më vete, por a do ta lejojë z. Asllan?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë

Diçka ka lindur tashmë mes Serdarit dhe Narinit. Ajo përpiqet ...më shumë

Plani i Baharit duket se do të funksionojë. Do të ...më shumë

Bahari përgatitet për darkën me deputetin, por nuk është në ...më shumë

Bahari përpiqet t’i afrohet Mustafait dhe ai gati sa nuk ...më shumë