Përtej reve - Episodi 54

Bahari përgatitet për darkën me deputetin, por nuk është në dijeni që po shkon për të kënduar. Ç’do të ndodhë mes saj dhe Asllanit pasi ajo ta marrë vesh? E lumtur për siguracionin në hotel, Asija do të firmosë fundin e saj, pa qenë në dijeni për asgjë. Vendimi i Asllanit për ta përzënë Baharin, shkon në vesh të kësaj të fundit. Do ta pranojë ajo këtë fat?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë