Rikthimi - Herardo Fonsi

Herardoja është një mashkull shumë tërheqës, talenti më i madh i të cilit është të joshë femrat. Gjen gjithmonë fjalët e përsosura për të bindur femrat dhe t’u dhurojë buzëqeshje. Një njeri ambicioz që adhuron jetën luksoze. Elena njihet me të kur ky i fundit punonte si zhigolo në një lokal nate dhe e punëson për të joshur Monikën. Kur Elena e urdhëron të vrasë Monikën, ai heziton duke i thënë se nuk është vrasës. Ai bie në dashuri me Adrianën, pa e ditur se bëhet fjalë për të njëjtin person.


Të gjithë personazhet e "Rikthimi"

Ajo është një grua e pjekur dhe me një bukuri ...më shumë

Elena është mbesa e Monikës dhe ajo e ka rritur ...më shumë

Herardoja është një mashkull shumë tërheqës, talenti më i madh ...më shumë

Kamila është e bija e Hulianit dhe Monikës. Ajo është ...më shumë

Emiliana Serrano është një vajzë e ëmbël dhe shumë inteligjente. ...më shumë

Adriana është një vajzë e re e cila punon si ...më shumë