5 yjet - EPISODI 23

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. Ignasioja e shfrytëzon këtë mundësi për t’u afruar akoma më shumë me gruan e tij. Flora është e lënduar për të motrën dhe përballet me nënën e saj. Ajo nuk është në gjendje që ta ngushëllojë Virhinian, kështu që i dërgon fjalë Havos, të cilin ajo pranon ta takojë.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë