5 yjet - EPISODI 29

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora dhe Miranda lënë një depozitë për apartamentin e ri të Manuelit dhe Lukës. Manueli sjell edhe Doloresin, nënën e Lukës, nga Uruguai dhe ata bashkohen sërish pas njëzet vjetësh. Ndërkohë, Luka zbulon të vërtetën në lidhje me Mirandën dhe Manuelin.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë