5 yjet - EPISODI 24

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe shkojnë më mirë se kurrë të tria bashkë. Ndërkohë, Lusia vendos t’u qëndrojë larg. Karla dhe Mariano do të nisin një marrëdhënie të fshehtë, ndonëse Lusia ka dyshimet e saj për këtë. Ndërkohë, një mesazh i Sebastianit do ta detyrojë Marianon që të shkëputet prej saj.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë